06-12352604 - 06-40601746 info@getfierce.nl

word de fitste versie van jezelf

Personal Training

TrainEN BIJ FIERCE

1 op 1 trainen bij fierce

“Tijdens een Personal training ga ik altijd nét een tandje harder in de workouts en is er alle ruimte en aandacht voor me, zodat ik mijn doel veel sneller behaal en de oefeningen op een veilige manier uitvoer. “

Mensen hebben allemaal zo hun eigen redenen om te kiezen voor Personal Training. Sommige mensen houden er gewoon niet van om met anderen in een groep te trainen, anderen willen graag eerst een beetje fitter en sterker worden voordat ze in een groep durven, en weer anderen hebben een specifiek doel waarbij ze net even wat extra begeleiding nodig hebben van een coach om dat doel te kunnen bereiken.

Wat je reden ook is, de coaches van Fierce staan voor je klaar. Mocht je hulp nodig hebben met je voeding dan geven we ook daar advies in. We hebben al honderden atleten geholpen met een gezondere leefstijl.

Plan dus snel je gratis en vrijblijvende intake in zodat we al je wensen kunnen bespreken. Daarna gaan we aan de slag!

Get Fit, Get Fierce!

Stap 1: Intake

De intake is gratis en vrijblijvend. Hierin leer je onder het genot van een kop koffie of thee je coach kennen en kan je bespreken wat al je wensen en verwachtingen zijn van Fierce. We leggen onze werkwijze uit en wat we je kunnen bieden. Je kunt je intake heel makkelijk inplannen door via het contactformulier een aanvraag te doen.

45min.

Stap 2: Lid worden

Je bent super enthousiast over het intakegesprek en wordt graag lid. Dit kan je doen door naar “Lid worden” te gaan en je online in te schrijven via ons ledensysteem Sportbit Manager. Je kiest het abonnement uit wat bij je past (1, 2 of 3x per week) en installeert de App Sportbit Manager op je telefoon. Hier kan je naar het het rooster toe om je eerste training in te plannen. Je bent ready to get Fierce!  

10min.

Stap 3: Fierce results

We houden al je trainingen en resultaten bij in ons systeem en kijken iedere 4-6 weken samen met jou of je progressie nog steeds een mooie stijgende lijn heeft. 

4-6 weken

Certified Trainer

Al onze coaches zijn gecertificeerd.
CrossFit Level 1
ISSA Personal Trainer
Eleiko Stength Coach Level 1
MA Strength Coach Level 1

Fierce Nutrition

Een gezonde voedingsaanpak is essentieel om sterker, fitter en gezonder te worden. Daarom geven wij ook voedingsadviezen. Vraag ernaar bij je coach.

Physical Therapy

We streven ernaar om per oktober 2020 een fysiotherapeut in huis te hebben zodat je direct bij hem / haar terecht kan met eventuele blessures.