06-12352604 - 06-40601746 info@getfierce.nl

word de fitste versie van jezelf

Personal Training

TrainEN BIJ FIERCE

1 op 1 trainen bij fierce

“Tijdens een Personal training ga ik altijd nét een tandje harder in de workouts en is er alle ruimte en aandacht voor me, zodat ik mijn doel veel sneller behaal en de oefeningen op een veilige manier uitvoer. ”
⭐⭐⭐⭐⭐ -Rick

Mensen hebben allemaal zo hun eigen redenen om te kiezen voor Personal Training. Sommige mensen houden er gewoon niet van om met anderen in een groep te trainen, anderen willen graag eerst een beetje fitter en sterker worden voordat ze in een groep durven, en weer anderen hebben een (sport-) specifiek doel waarbij ze net even wat extra begeleiding nodig hebben van een coach om dat doel te kunnen bereiken.

Wat je reden ook is, de coaches van Fierce staan voor je klaar. Mocht je hulp nodig hebben met je voeding dan geven we ook daar advies in. We hebben al honderden atleten geholpen met een gezondere leefstijl.

Plan dus snel je gratis en vrijblijvende intake in zodat we al je wensen kunnen bespreken. Daarna gaan we aan de slag!

Get Fit, Get Fierce!

 

“Trainen met Anniek is uitdagend en superleuk. Ze is heel professioneel, weet duidelijk waar ze over praat en is ook nog eens heel aardig. Er is tijd voor een grapje, maar er wordt vooral ook heel hard gewerkt! Ze helpt me, op een prettige manier, mijn grenzen op te zoeken en uit mijn comfort zone te stappen. Haar trainingen helpen me fit te worden/blijven en ik ga elke keer met veel plezier en enthousiasme naar haar toe.”
⭐⭐⭐⭐⭐  -Renate

 

Stap 1: Intake

De intake is gratis en vrijblijvend. Hierin leer je onder het genot van een kop koffie of thee je coach kennen en kan je bespreken wat al je wensen en verwachtingen zijn van Fierce. We leggen onze werkwijze uit en wat we je kunnen bieden. Je kunt je intake heel makkelijk inplannen door via het contactformulier een aanvraag te doen.

45min.

Stap 2: Lid worden

Je bent super enthousiast over het intakegesprek en wordt graag lid. Dit kan je doen door naar “Lid worden” te gaan en je online in te schrijven via ons ledensysteem Sportbit Manager. Je kiest het abonnement uit wat bij je past (1, 2 of 3x per week) en installeert de App Sportbit Manager op je telefoon. Hier kan je naar het het rooster toe om je eerste training in te plannen. Je bent ready to get Fierce! (Geen zin in een intake gesprek? Schrijf je dan meteen in!)

10min.

Stap 3: Fierce results

We houden al je trainingen en resultaten bij in ons systeem en kijken iedere 4-6 weken samen met jou of je progressie nog steeds een mooie stijgende lijn heeft. 

4-6 weken

Certified Trainer

Al onze coaches zijn gecertificeerd.
-CrossFit Level 1
-ISSA Personal Trainer
-Eleiko Stength Coach Level 1
-MA Strength Coach Level 1
(Olympisch Gewichtheffen)
-Gymnastics Level 1 van Sean Carl Lindt

Fierce Nutrition

Een gezonde voedingsaanpak is essentieel om sterker, fitter en gezonder te worden. Daarom geven wij ook voedingsadviezen. Vraag ernaar bij je coach.

Physical Therapy

My Medical Centre fysiotherapeut Manon Krouweel staat ieder maandag en woensdag voor je klaar in onze box. Je kunt bij haar terecht met pijntjes, blessures en voor een Fierce body check.